• |
ide | kryesore

FOTO/ Si do të duket fundi i botës

Arkiva, Planet
2f94f4a000000578-3372059-image-a-83-1450884113065.jpg
Nga çarjet e tokës e deri te përmbytja, artisti ka krijuar disa fotografi mahnitëse për të treguar se si bota mund të përfundojë.
 
Steve McGhee ka krijuar fotografi (montazhe) të apokalipsit që duket se mbulon pothuajse të gjithë mënyrat se si bota mund ta ketë fundin.
 
Duke përfshirë rrëzime të avionëve në qendër të qytetit të New York, vrima të zeza në Sydney dhe rrjedhje të madhe të naftës në bregdetin e Francës.

Kthehu