• |
ide | kryesore

Kujdes! Ky mesazh në Facebook është virus

Arkiva, Planet
faceee.jpg

Kujdes nga një mesazh që ka nisur të qarkullojë në Facebook pasi është virus. Emrin i dërguesit është Christmas Tree (Pema e Krishtlindjeve), është një mashtrim online që mund të ju bllokojë llogarinë tuaj në rrjetin social. Sipas ekspertëve në çdo afrim festash ky virus fillon e qarkullon. Ai është në formën e një programi që instalohet dhe me vete ka edhe virusin. Edhe pse nuk dihen shumë pasojat e tij, më mirë mos e instaloni.Kthehu