• |
ide | kryesore

Ora tre pasdite, është koha më e mirë për të kryer marrëdhënie seksuale

Arkiva, Stil
ora-tre-pasdite-euml-sht-euml-koha-m-euml-e-mir-euml-p-euml-r-t-euml-kryer-marr-euml-dh-euml-nie-seksuale_hd.jpg

Koha më e mirë për të bërë seks, është ora tre pasdite – kur shumica e njerëzve janë në punë.

Kjo del të jetë koha më e mirë, meqë meshkujt dhe femrat mund të bien më së shumti në ujdi dhe të kuptohen më së miri., për dëshirat që kanë.

Në këtë kohë, femrat e kanë shumë të ngritur hormonin e kortizolit, që e rritë vigjilencën dhe i bën më energjike.


Në të njëjtën kohë, meshkujt e kanë nivelin e lartë të estrogjenit, që i bënë ata të jenë emocionalisht dhe të vëmendshëm në seks.

Ekspertja e hormoneve, Alisa Vitti ka thënë se “kënaqësia e pasdites”, është koha më e mirë për të kryer marrëdhënie, sepse në këtë kohë ty dyja gjinitë, merren vesh më së miri.

Sipas hulumtimeve dhe gjetjeve, del se në këtë kohë meshkujt kanë mundësi të bëjnë dhe të japin më të mirë, teksa e pranojnë atë që e dëshirojnë.

Kthehu