• |
ide | kryesore

Parashikimet e tmerrshme për vitin 2016 nga e moshuara misterioze

Arkiva, Planet
2016-prediction-1.jpg
Nëse nuk e keni dëgjuar emrin e saj më parë, Vanga është një grua e verbër mistike nga Bullgaria e cila, para se të vdiste, parashikoi disa ngjarje katastrofike që do të ndodhnin në botë, duke përfshirë 11 shtatorin.
Ajo bëri disa parashikime të tmerrshme edhe për vitin 2016, parashikime këto të cilat mund të realizohen këtë vit.
 
Edhe pse vdiq më 1996, Vanga e quajti vitin 2016 një vit të rëndë. Ajo tha se viti 2016 do të karakterizohet nga pushtimi i myslimanëve ekstremistë të cilët do të përhapen në të gjithë Evropën dhe eventualisht Amerikën e Veriut, transmeton GazetaExpress.
 
Ajo tha se ekstremistët do të përdorin armë kimike kundër evropianëve. Ajo kishte thënë gjithashtu se fundi i këtij viti do të sjellë edhe fundin e kontinentit të vjetër./express/


Kthehu