• |
ide | kryesore

Sa fytyra arrini të dalloni në këtë pemë?

Arkiva, Planet
fytyra.jpg
Ndërkohë që vitet po ndërroheshin, kjo ishte një nga fotot më të shpërndara në rrjet. Bëhet fjalë për një pazëll, me fytyra të shpërndara në një pemë.
 
Imazhi quhet Pema e Liderëve dhe tregon fytyra të famshme si ajo e Margaret Theçër dhe Mikail Gorbaçov.
 
Po ju e gjeni sa fytyra janë? Disa thonë dhjetë, por nuk dihet nëse kjo është përgjigja përfundimtare.