• |
ide | kryesore

Shihni çka bërë Audi (foto)

Arkiva, Planet
aud.jpg

Audi Exclusive është degë e Audi e cila sjell modele speciale të personalizuara nga kjo markë veturash. Këto vetura të personalizuara njihen për ngjyrat e veçanta të bëra me porosi.

Së fundmi Audi Exclusive ka sjellë modelin Audi RS7 Sportback i cili është lyer me ngjyrën kafe Ipanema, transmeton Express. Ngjyrë kafe? Ajo më shumë duket si nuancë e ngjyrës portokalli.


Përveç eksterierit kjo veturë nga brenda është veshur me lëkurtë bardhë Alabaster dhe qepje shumë cilësore.

Kthehu