• |
ide | kryesore

Si të përkëdhelni gjoksin e femrës. Lëvizja e dorës dhe kur duhet të filloni me gojë dhe gjuhë

Arkiva, Stil
si-duhet-ta-p-euml-rk-euml-dhelni-gjoksin-e-femr-euml-s-ja-si-l-euml-viz-dora-dhe-kur-duhet-t-euml-filloni-me-goj-euml-dhe-gjuh-euml_hd.jpg

Meshkujt adhurojnë gjoksin e femrës, ndërkaq dëshira e zjarrtë ndonjëherë mund t’ju çojë deri aty që duart t’i përdorni në mënyrë jo të përshtatshme.

Ja çka duhet të bëni me gjoksin që partnerja të përjetojë kënaqësinë e vërtetë, transmeton Telegrafi.

Kapeni nga prapa 
Shumica e meshkujve e kapin femrën për gjoksi kur ai është para saj, mirëpo sensualitetin e saj do ta zgjoni vetëm nëse i kapni nga prapa, nga shpina, me tërë dorën.


Qëndroni para pasqyrës 
Në këtë mënyrë e dashura apo bashkëshortja mund të shohë se çfarë po bëni, ndërkaq posaçërisht është sensuale që të dytë të shikoni kur përqendroheni me njëri-tjetrin.

Përdorni gjuhën dhe buzët 
Prekja e thimthave me gishta mund të krijojë paksa situatë të pakëndshme, andaj përpiquni që për atë qëllim t’i përdorni gjuhën dhe buzët. Frymëmarrja e ngrohtë do ta përndezë, gjë që do t’i bëjë thimthat më të fortë.

Mos thithni 
Thithja e fuqishme e sisës mund të krijojë dhembje të mëdha, andaj bëhuni më i butë.

Lageni
Kur jeni në kabinën e dushit, uji rrjedh nga të gjitha anët, ndërkaq uji i ngrohtë nxit shtypjen e gjakut, për ç’shkak lëkura do t’i bëhet super e ndjeshme.

Mos prisni ta heqë peshqirin
Mund të lozni me materialet, të shihni çfarë sutjena ka, prekja e gjoksit sipër materialeve. Kjo është e këndshme vetëm në fillim, para se ta zhveshë.

Bëhuni të butë
Femrat më shumë e duan butësinë. Prekjet e lehta, puthjet. Mund të përdorni një kokërr akulli, pendël, me rëndësi është që të jeni të kujdesshëm.

Përcillni reagimet e saj
Në fillim bëhuni shumë të butë, andaj ndërtoni ndjenjën në drejtim të vrazhdësisë. Le t’ju udhëheqë ajo.

Thimthat nuk janë pulla
Thimthat femërore dhe indet rreth thimthave janë shumë të ndjeshëm në prekje, prandaj kushtoni kujdes. E dimë që i dëshironi thimthat, mirëpo pjesa tjetër e gjoksit është shumë e rëndësishme dhe njësoj eksituese. /Telegrafi

Kthehu