• |
ide | kryesore

(Foto) Targat e ambulancës të bëra vetë!

Arkiva, Pikante
ambulanca-cudira.jpg

Targat e kësaj ambulance mund të kenë rënë, ose ndoshta janë vjedhur, por e veçanta qëndron në mënyrën sesi janë zëvëndësuar.


Fotoja u postua në rrjetet sociale nga “Lëvizja Pro Jetës”.


Sado qesharake, të paktën jemi me fat se kjo ambulancë arrin të ecë vetë, dhe nuk ka nevojë ta shtyjnë.

Kthehu