• |
ide | kryesore

Seks në zyrat e qeverisë (video)

Arkiva, Syri i Lapsit
1-23-634x358 (1).jpg

Qeveria e Bolivisë është përfshirë në një videoskandal pasi në zyrat e këshillit lokal është filmuar një çift duke bërë seks. Burri thuhet se është shërbyes cilivil, i identifikuar si Miguel Medina, ndërsa gruaja një ish-punonjëse qeverie. Publikimi i kësaj videoje nga mediat vendase si dhe shpërndarja në rrjetet sociale, ka shkaktuar zemërim dhe komente negative nga banorët e Oruro, të cilët kanë përfituar nga situata për të kritikuar administratën e qeverisë. Pavarësisht raportimit të këtij akti skandaloz, deri tani nuk ka asnjë deklaratë zyrtare, raporton Daily Mail.