• |
ide | kryesore

Denoncimi i “Stop”: Kryetarja e Bashkisë së Përrenjasit urdhëron policët të nxjerrin jashtë juristen (video)

Arkiva, Syri i Lapsit
stop.jpg

Pas një vendimi për të pushuar nga puna një juriste, kryetarja e Bashkisë së Përrenjasit, Miranda Rira, ka urdhëruar policët bashkiakë ta nxjerrin atë nga zyra. Juristja u kërkon një urdhër më shkrim, por policët thonë se nëse ajo nuk del duhet ta nxjerrin me forcë, pasi kryetarja u ka thënë prerë: O të më dalë ajo, ose dil bëj roje natën. Biseda mes tyre është filmuar dhe videoja u transmetua në emisionin “Stop”, në Tv Klan. /Lapsi.al