• |
ide | kryesore

Të rinjtë s’po bëjnë seks, po shikojnë filma pornografik, për një arsye të çuditshme

Arkiva, Stil
swap-620x358.jpg
Më shumë se 3,000 njerëz kanë folur me kompaninë ‘Barna’ për projektin e saj, Fenomeni Porno. Ata kanë zbuluar se adoleshentët dhe të rriturit shikojnë filma pornografik për shkak se ‘është më e sigurt se seksi i vërtetë’.
Adoleshentët dhe të rriturit thuhet se shikojnë filma pornografik për shkak të mërzisë apo kureshtjes, ka zbuluar studimi.
 
Afër 2 të 3/at e të rinjve kanë shkëmbyer tekste seksuale, ku thuhet se 62% e të rinjve kanë pranuar mesazhe eksplicite ndërsa 41% e kanë dërguar një të tillë.
89% e adoleshentëve thonë se nuk ka asgjë të keqe me filmat pornografik.
 
Edhe pastorët krishterë kanë pranuar se kanë shikuar filma të tillë, ku 57% e pastorve kanë rrëfyer se kanë shikuar ose vazhdojnë të shikojnë dhe kjo ju është bërë problem. Më shumë se 28,000 njerëz shikojnë filma pornografik në internet çdo sekondë, tregojnë statistikat./Lajmi.net/

 


Kthehu