• |
ide | kryesore

Çfarë del nëse shkruan “humbës” në Google

Arkiva, Planet
n97xxXetJjT6o.gif

Humbësi për këtë vit, sipas faqes loser.com, është miliarderi Donald Trump. Nëse shkruani loser.com tek Google, do të shfaqet menjëherë biografia e kandidatit për president të SHBA-së, Donald Trump, tek Wikipedia.


Loser.com është një sajt i ri ironik që ironizon persona të famshëm duke i cilësuar si humbës. Kanye West, Barack Obama, WikiLeaks, Reddit dhe Al Gore kanë qenë viktima të këtij sajti. Tani është koha e Trump që ta mbajë këtë titull.


Kthehu