• |
ide | kryesore

Ky është njeriu më i lumtur në botë. Jeton me tre të dashura (FOTO)

Arkiva, Pikante
2-128.jpg

Kjo mund të cilësohet si “katërshja fantastike”.


Një mashkull jeton me tre femra njëkohësisht.


Josh, Sarah dhe Alyssa jetojnë bashkë nën një çati dhe ndajnë gjithçka.

Pjesë e lidhjes është edhe Mary Ashley e cila jeton në një shtëpi tjetër.

“Sarah dhe unë ishim në lidhje të hapura kur njohëm njëri-tjetrin. Më pas njohëm vajzat e tjera dhe tashmë ndjehemi mrekullisht mirë”, thotë Josh i rrethuar nga femrat.

Ata thonë se shpesh kanë probleme xhelozie por përpiqen t’i kalojnë në mënyra të ndryshme.

Katërshja thotë se duhet legalizuar poligamia pasi ka shumë grupe si ata në SHBA.

Kthehu