• |
ide | kryesore

Lista me vendet ku duhet të provoni seksin një herë në jetë

Arkiva, Stil
6e3a4694fa2db5c33ccc1fc2cc3fc435_puhia.jpg

Po ju drejtohemi atyre që janë më të rregullt në marrëdhënie seksuale me partnerët e tyre. Ndoshta shumë nga ju nuk i keni provuar të gjitha këto marrëdhënie seksuale që ju kemi sqaruar në vijim. Ja disa metoda seksi që ju paraqesim në vijim, të cilat, sipas këshillave tonë, patjetër duhet t’i provoni.

Seksin në plazh. Në një plazh të vetmuar, kuptohet.


Seksin në ulesën e pasme të makinës, ose dhe në motoçikletë.

Seksin teatror, me role të caktuara dhe kostume.

Seksin në treshe. Natyrisht, nëse ju dhe partneri juaj jeni të gatshëm për një gjë të tillë.

Seksin me telefon.

Seksin në aeroplan.

Seksin në vende publike. Me dozë të madhe të diskrecionit, dhe në një vend ku nuk do të mund t’ju kapin.

Seksin sadomazoshist. Prangat, lidhjen e syve…

Seksin mini-sadist, me ca goditje në vithe. Lejojeni t’ua rrahë pakëz prapanicën…

Seksin në vaskë.

Seksin me role publike.

Seksin në punë. Me partnerin tuaj, jo me shefin.

Seksin maratonik me stile të ndryshme.

Foto-maratonën e seksit.

Seksin striptiz. Ju për të, ndërsa ai për ju.

Shpresojmë që do ju ndihmojnë këto metoda seksi që të kaloni një sfide seksi me partnerin tuaj dhe me kënaqesi tejet impresionante 😉

Kthehu