• |
ide | kryesore

VIDEO/ Një vajzë zhvishet në autobusin e linjës Kombinat-Kinostudio

Arkiva, Syri i Lapsit
capture_1461418931-3920767.JPG

Udhëtimi me urban ka të mirat e saj, por nuk përjashtohen as të këqijat. Kemi parë shumë gjëra teksa udhëtojmë me urban, por pamje të tilla nuk kemi hasur ndonjëherë.


Një vajzë, mesa duket ka ngatërruar dhomën e gjumit me urbanin e linjës Kombinat-Kinostudio.


Kjo pasi ajo ka pasur një incident që vajzave u ndodh shpesh: u janë zbërthyer rripat e recipetave. Brunia është zhveshur në mes të urbanit dhe rregullon recipetat e saj, sikur në urban të mos ketë njeri tjetër, shkruan jeta osh qef.

Ndoshta, me ngritjen e temperaturave vajza e ka konsideruar veten sikur është në plazh dhe nuk e ka vrarë mendjen nëse ka njerëz vërdallë. Pamje të tilla, në fakt zor që do i hasni në urbanet e Tiranës, prandaj mos e humbni këtë video.

Kthehu