• |
ide | kryesore

Piktura interesante në pallatet e Korçës (FOTO)

Arkiva, Pikante
pikturaaaaaaaaa.jpg

Një grup të rinjsh kanë vendosur të pikturojnë në fasadat e disa pallateve të vjetra në Korçë.


Nisma është e një grupi prej 5 të rinjsh që e kanë quajtur veten “njësia kreative”.


Nisma e tyre është mbështetur edhe nga bashkia.

“Eshte vetem fillimi ‪#‎pikturamurale. Nje ide e bukur e Njesise Kreative ‪#‎bashkiakorce. Faleminderit Toni Sulo, piktorit shqiptar me banim ne Selanik qe punoi me dashuri per qytetin dhe i dhuroi Korces kete pikture te bukur murale. Shembull qytetarie” – thuhet në njoftim.  

 

Kthehu