• |
ide | kryesore

Si i ngacmonin gratë e njëri-tjetrit oficerët e Sigurimit të Shtetit

Arkiva, Pikante
letra.jpg

“Oficerët e Sigurimit të Shtetit njiheshin për moralin e tyre të dobët. Nuk e njihnin shoqërinë. Ishin aq zullumqarë saqë gratë e shokëve i kishin në plan të parë të gjahut të tyre. Bashkëlidhur një letër dashurore e një oficeri drejtuar gruas së shokut të tij. Shokun e çonte me shërbim dhe vetë vazhdonte “me shërbimin tjetër” – kështu shkruan historiani dhe një nga njohësit më të mirë të arkivave Kastriot Dervishi. Ai ka postuar edhe letrën më sipër që duket që është grisur dhe ngjitur më pas. Për të respektuar personat në fjalë ai ka fshirë emrat, por duket se letërshkruesit nuk i ka munguar pasioni dhe erotizmi.  /lapsi.al/Kthehu