• |
ide | kryesore

Irma Libohova: Si ua merrja rrobat grave të lagjes

Arkiva, Paparazzi
irma libohova.jpg

Paraqitja e Irma Libohovës në festivalet e RTSH-së ka qenë gjithnjë e kuruar dhe jo rrallë herë, këngëtarja e vogël me zërin e madh, veçohej për stilin modern që përfaqësonte për kohën.

Siç ndodhte rëndom ato vite, marrjes borxh të rrobave, nuk u shpëtonin as artistët të cilët përmes shfajqes në ato pak aktivitete, komentoheshin gjatë për veshjen e kombinimet.


Irma Libohova ka rrëfyer një sekret në lidhje me paraqitjen e saj moderne, që binte në sy dhe dallonte nga koleget e saj. “Këtë e dua unë se do dal në televizor”, u thoshte Irma grave të lagjes, kur i pëlqente ndonjë veshje e tyre. Kënëgtarja e njohur, mes humorit tha më pas në “Top Show” se nëse veshjet ishin moderne dhe asaj i shkonin, atëherë ajo as nuk ua kthente më grave të lagjes.  

Kthehu