• |
ide | kryesore

Surprizë e UEFA: Ky është lojtari i ndeshjes Rumani – Francë

I pakategorizuar
shqipni-2-780x439.jpg

UEFA ka shpallur mbrojtësin Arlind Ajeti si lojtarin më të mirë të ndeshjes ndërmjet Rumanisë dhe Shqipërisë.


Ajeti ka qenë i jashtëzakonshëm gjatë 90 minutave. 


Kthehu