• |
ide | kryesore

Tifozët shqiptarë përgjakin një tifoz polak (video)

I pakategorizuar
foto-3_1466428416-554466.jpg

Tifozët shqiptarë të Prishtinës, të njohur me emrin “Plisat”, kanë dhunuar një tifoz polak në Francë. Ata e kanë publikuar vetë videon ku polaku shihet i rrëzuar në tokë nga dhuna. Sipas “Plisave”, ata ishin provokuar nga disa polakë gjatë qëndrimit në Marsejë dhe kjo ishte arsyeja e përgjakjes së njërit prej tyre. /Lapsi.al