• |
ide | kryesore

FOTOT/ Nga Hitleri te Trump, fotot historike që (ndoshta) nuk i keni parë kurrë!

Arkiva, Planet
2-1.jpg

1.Prill 1971, drejtori i një shkollë ne Amerikë sulmohet nga Ku Klux Klan pasi i vuri shkollës emrin Martin Luther King.


2.15 gush 1936, reagimi i Hitlerit kur e puth një femër amerikane gjatë Olimpiadës së Berlinit.3.1959, jeta e shtresës së varfër në Francë pasqyruar përmes kësaj fotoje të një vajze që mban macen në krahë.

1866, kryqëzimi i famshëm i “Steep Street” dhe “Trenchard Street” në Bristol, Angli.

5.1949, fotoja e fundit e anijes më të madhe tregtare Palmir, teksa udhëton në Kepin horn, Amerika e Jugut.

6.1991, shtëpia që Donald Trump nuk bleu dot kurrë. Ai donte të ndërtonte një parkim për kazinon e tij në Atlantik Siti.

7.1903, një grup indianësh fryjnë lëkurën e lopëve për t’i përdorur si mjet lundrimi.

8.SHBA, shekulli i 19, një grup fshatarësh rrahin sherifin që po dhunonte një femër për ta nxjerrë nga dyqani i saj.

9.1944, një oficer britanik merr në dorëzim një ushtar gjerman të gjatë 2 metra e 28 cm.

10.Fotoja historike e Bill Gates në 1994: Kjo CD mban material po aq sa fletët që janë poshtë meje!