• |
ide | kryesore

FOTOT/ 1938: Princeshat në paradën e shkollës “Nëna Mbretëreshë”

Arkiva, Dossier
6-18.jpg

Fotografitë e mëposhtme janë shkrepur nga fotografët e Oborrit mbretëror.


Ato janë shkrepur gjatë një ceremonie të vajzave të shkollës “Nëna Mbretëreshë”, ku janë të pranishme motrat e Mbretit Ahmet Zogu, Myzejen, Ruhije dhe Maxhide Zogu, raporton 27.al. Fotot janë të vitit 1938.