• |
ide | kryesore

Sekretet perverse të Michael Jackson: Martesa me 12-vjeçaren dhe lista e fëmijëve

Arkiva, Paparazzi
2-198.jpg

Dalin në skenë detaje të reja nga jeta perverse e Michael Jackson.

Përveç një liste me fëmijë të mitur që ai përdorte për seks dhe ia ka rrëfyer një miku, Jackson kishte planifikuar një martesë.

Ai donte të martohej me vajzën 12-vjeçare të një mikut të tij të famshëm.

Është doktori personal i Jackson conrad Murray që hedh dirtë mbi të kaluarën e errët të këngatrit.

Ai thotë se do të publikojë shumë shpejt librin me detaje të jetës së Jackson, që “do trondisin publikun”.

“Jackson ra në dashuri me vajzën e mikut të tij të famshëm kur ajo ishte vetëm 11 vjeç”, rrëfen Murray që refuzon të zbulojë emrin e babait të vajzës.

Kthehu