• |
ide | kryesore

Dëshironi seksin më të mirë se kurrë më parë? Provoni këto pesë pozicione

Arkiva, Stil
main_pickup-720x623.jpg
Ofroni kënaqësi marramendëse nëpërmjet pozave të cilat lehtësojnë stimulimin e pikës G.
 
“Doggy style”
Kjo është njëra ndër pozat më të preferuara të të gjithë meshkujve, por edhe të shumicës së femrave. Në këtë pozë mund të kontrolloni forcën e prekjes në pikën G, transmeton Telegrafi.
 
Kauboje
Kjo pozë është e përshtatshme për shkak se femra kontrollon shpejtësinë dhe thellësinë e penetrimit, mirëpo, përveç se është pozë e përsosur për stimulimin e klitorisit, stimulon edhe pikën G.
 
Variacioni i pozës misionare
Fjala është për pozën e cila rikujton pozën misionare, vetëm që këmbët e partneres suaj duhet të gjenden në gjoksin tuaj mirëpo lart mbi supet tuaja.
 
Seksi në tavolinë kuzhine
Partnerja juaj është në tavolinën e kuzhinës apo në banak, ndërkaq ju gjendeni para saj. Seksi poza e cila mundëson penetrim të thellë dhe kënaqësi marramendëse, mirëpo duhet të kapë vetëm njërën këmbë tuajën.
 
Kjo pozë mundëson penetrim të thellë, por edhe femra ka kontroll të plotë të dominimit, gjë që shton kënaqësinë. 

Kthehu