• |
ide | kryesore

LIVE/ Shikoni KETU hapjen e Lojërave Olimpike në Rio

I pakategorizuar
150212985-668c68e8-98c6-4f6f-9eae-bc165bf685e8.jpg

Rreth 65 mijë spektatorë, 4 mijë më shumë dhe 11 mijë atletë. Këta janë protagonistët e ceremonisë së hapjes së Lojërave Olimpike të Rios në stadiumin Maracanà.Kthehu