• |
ide | kryesore

Në azilin e prostitutave (FOTO)

Arkiva, Stil
2-374.jpg

Në Meksikë është hapur një azil ku janë mbledhur të gjitha gratë e moshuara që kanë punuar gjatë gjithë jetës si prostituta. Kjo është shtëpia më e famshme në Meksikë dhe quhet “Casa Xochiquetzal”. Qeveria ka hapur këtë azil në mënyrë që këto ish-prostituta të mos ngelen rrugëve. Atyre u bëhen kurse të ndryshme, vallëzimi, këndimi, vetë-stimulimi dhe u mësohen të drejtat e njeriut. “Qëllimi është që këto femra të vlerësojnë veten”, thotë drejtoresha e qendrës.


2-374

 

Kthehu