• |
ide | kryesore

Notari nga Etiopia çmend “Rio 2016” (foto/video)

I pakategorizuar
libb.jpg

Notari nga Etiopia Robel Kiros Habte është bërë i famshëm në “Rio 2016”. Rreth tij janë mbështjellë komente pozitive dhe negative, por më të shumtat janë ato qesharake për shkak të fizikut të tij. Ai mori pjesë në garën 100 metra stil i lirë. Rezultati? E përfundoi garën në vendin e 59-të nga 59 pjesëmarrës. Arriti finishin 17 sekonda pas vendit të parë. Në një intervistë për Reuters ai tha se ishte i lumtur për atë që kishte arritur. “Kam shumë i lumtur që ndodhem këtu, sepse është kompeticioni im i parë. Falënderoj Zotin” – tha ai. Kthehu