• |
ide | kryesore

Sportistet më seksi të “Rio 2016” (FOTO)

I pakategorizuar
rio-10-780x439.jpg

Brightside ka përzgjedhur 13 prej tyre, ndonëse disa prej tyre nuk arritën të fitonin medalje të artë. E ndërsa “Rio 2016” po i drejtohet fundit, në garë kanë marrë pjesë edhe shumë femra tërheqëse, të cilat janë një arsye më tepër për të mos humbur asnjë moment nga ky eveniment sportiv. Por cilat janë ato, Brightside ka përzgjedhur 13 prej tyre, ndonëse disa prej tyre nuk arritën të fitonin medalje të artë padiskutim ato kanë shumë më tepër fansa. Pasioni dhe bukuria – një miksim shpërthyes që do t’ju mbushë me energji dhe entuziazëm.


rio 1


rio 2

rio 3

rio 4

rio 5

rio 6

rio 7

rio 8

rio 9

rio 10

rio 11

rio 12

 

Kthehu