• |
ide | kryesore

Transformim total i Mickey Rourke (FOTO)

Arkiva, Paparazzi
Diapositiva14_900x513_1.jpg

Një Mickey Rourke që vështirë se mund ta njihni rrugëve të New York. Aktori tashmë është 63-vjeç, por operacionet plastike dhe abuzimi ka bërë që tashmë të humbë atë figurën e sex symbol që pushtoi ekranet në vitet 80-90 në të gjithë botën. Tashmë ai ka tentuar të rikthehet në ekranin e madh, por me një pamje që shumë pak e njohin./lapsi.al/

Image result for Mickey Rourke Novella 2000

Image result for Mickey Rourke Novella 2000
Image result for Mickey Rourke Novella 2000 Image result for Mickey Rourke Novella 2000 Image result for Mickey Rourke Novella 2000 Image result for Mickey Rourke Novella 2000 Image result for Mickey Rourke Novella 2000
Kthehu