• |
ide | kryesore

Studentja nxjerr në ankand virgjërinë për 130 mijë euro

Arkiva, Stil
1475074461studentja2ok.jpg
Studimet universitare nuk janë vetëm pasion dhe vullnet për të mësuar, por edhe llogari financiare dhe për shumë të rinj në Rusi, kostoja e tyre është e papërballueshme.
 
Rrugët për të përmbushur nevojat financiare gjatë studimeve janë të shumëta, por një 20-vjeçare nga Moska ka zgjedhur atë më të shkurtrën. 
 
E identifikuar vetëm si Ariana, studentja ruse ka nxjerrë në ankand virgjërinë e saj në internet. Ajo thotë se paratë e siguruara nga kjo do t’i përdorë për të përballuar kostot e studimeve. 
 
“Problemi më i madh për shumë studentë  është kostoja financiare e studimeve dhe shumë u duhet që edhe të punojnë për të paguar arsimimin e tyre”, thotë 20-vjeçarja.
 
“Shumë studentë kanë si çështje kryesore studimet e tyre, pasi u duhet edhe të punojnë në mënyrë që të paguajnë arsimimin e tyre”.
 
Për t’u siguruar që nuk do t’i duhet që të punojë më pas shitjes së virgjërisë, 20-vjeçarja ka vendosur çmimin dysheme 130 mijë e 560 euro./tch

Kthehu