• |
ide | kryesore

Dan Brown në 2017 nxjer romanin e ri

Arkiva, Stil
dan-brown-book-launch-694095149.jpg

Shtëpia botuese e shkrimtarit të famshëm, Dan Brown ka paralajmëruar publikimin e librit të tij më të ri në vitin 2017. 

Autori i librave “Inferno”, “Angels & Demons”, dhe best sellersit që bëri bujë në tërë botën (nga i cili u realizua edhe filmi) “The Da Vinci Code”,  do të rishfaqet me romanin e ri “Origin” i cili do të publikohet në Kanada më 26 shtator 2017. Ai do të dalë njëkohësisht edhe me versionin e audiobook.


Përmbajtja e librit zhytet në sektorët e rrezikshëm të njerëzimit ku do të përzihen temat shkencore, religjiozë, historike, kulturore etj. Shtëpia botuese “Doubelday” thotë se më shumë së 200 milionë kopje të librave të Broën gjenden në mbarë botën.

 

Kthehu