• |
ide | kryesore

Martohet sot një nga njerëzit më të afërt të Edi Ramës në kryeministri

Arkiva, Paparazzi
6524_10151952741057656_313502857_n.jpg

Ja që kryeministria nuk është vetëm për të punuar. Dhurata Shamia, drejtoresha e protokollit të kryeministrisë martohet sonte me Tomas Frashërin, shefin dhe këshilltarin e protokollit të kryeministrit. Të dy janë njohur në ambjentet e kryeministrisë, ku përveç punës, duket se Dhurata dhe Thomasi kanë konsumuar edhe lidhjen e dashurisë. Dasma zhvillohet sonte në ambientet e hotel “Padam” në Tiranë. Sipas burimeve, lista e të ftuarve nuk i kalon 300 personat dhe çifti është kujdesur që gjithçka të shkojë pa shumë bujë.


Kthehu