• |
ide | kryesore

VIDEO/ Vajza e vokalistit të “Elita 5” këndon shqip në “The voice of Turkey”, juria…

Arkiva, Paparazzi
elita-zyberi-655x356.jpg

Vajza e vokalistit të grupit të njohur “Elita 5” ka marrë pjesë në spektaklin e muzikës “The voice of Turkey”. Elita Ziberi nga Tetova e Maqedonisë ka mahnitur jurinë duke kënduar në shqip dhe në anglisht. Ajo ka kënduar edhe një fragment të shkurtër të këngës shqiptare “Hapi sytë e zezë”. Ajo ka arritur të kthejë karriget e të gjithë pjesëtarëve të jurisë, Hadise, Murat Boz, Sibel Can dhe Hakan vs. Gokhan. Kthehu