• |
ide | kryesore

Pjesa e panjohur e Hollywood-it: droga, prostitucioni dhe perversiteti rrugëve

Arkiva, Stil
d2-57.jpg

Një prej lagjeve më të famshme në Los Angeles, në zemër të industrisë botërore të filmit, nuk është aq me shkëlqim sa mund ta mendoni. Përtej xixave dhe tapetëve të Kuq, Hollyëood-i ka një anë të pashfaqur në kamera por që çdo visitor mund ta vërejë sa herë kalon në ato rrugë. Fotot e publikuara tregojnë mjerimin që ekziston; aty ku viktimat e drogës enden ndërsa shpërndarësit punojnë nga mëngjesi në darkë. Prostitucioni nga femra, meshkuj dhe transgjinorë është një gjë e zakonshme. Kjo është ana e errët e Hollywood-it, fiksuar në aparat nga Suzanne Stein, në një nga lagjet në dukje, të lavdishme.


Kthehu