• |
ide | kryesore

Aktori shqiptar: Kur dhe me kë e humba virgjërinë

Arkiva, Paparazzi
IMG_7079.PNG

Albano Bogdo ka folur pa dorashka në një intervistë të veçantë “me veten”. Altori i “2XL” ishte i ftuari i Turit përballë pasqyrës dhe foli me një kulturë dhe qetësi për t’u admiruar. Ai ka treguar për divorcin e prindërve, emigrimin në Greqi dhe herën e tij të parë. Albano rrëfeu se virgjërinë e ka humbur në Greqi me një punonjëse seksi, kur ishte vetëm 16 vjeç.


Kthehu