• |
ide | kryesore

Shikoni çfarë ndodh me mushkëritë tuaja kur konsumoni duhan (VIDEO)

Arkiva, Stil
duhani.jpg

Një mësues i bëri nxënësit e tij të mendojnë dy herë para se të konsumojnë cigare.

Në një demonstrim para klasës ai pompon tym cigareje në mushkëritë e shëndetshme të një derri.


Ai u tregon studenteve se si ishin mushkëritë dhe se si shndërrohen pas konsumimit të 60 cigareve.

Për më shumë ndiqni videon e mëposhtme.

 

Kthehu