• |
ide | kryesore

Këto janë 3 femrat shqiptare që luajnë filma me pull te kuqe (foto)

Arkiva, Paparazzi
film seksi1.jpg

Breanne Benson, Alby Rides e Myla Sinanaj mund të mos jenë emra të njohur tek ne por mjafton të kërkoni në Google për to dhe mësoni për veprimtarinë e tyre.

Këto tre femra janë me origjinë shqiptare dhe janë të njohura në industrinë e filmave për të rritur.


Këto vajza me origjinë shqiptare fitojnë miliona euro nga produksionet e huaja për skenat e nxehta që realizojnë.

Kthehu