• |
ide | kryesore

Aurela Gaçe për herë të dytë nënë

Arkiva, Paparazzi
auriiii.jpg

Aurela Gaçe u bë nënë për herë të dytë. Këngëtarja solli në jetë një vajzë, pesë vjet pasi lindi Grace, fëmija i parë për të dhe partnerin, Skerdin. Në korrik, ajo e dha vete lajmin për shtatzëninë duke e quajtur “princeshën tjetër” një bekim nga Zoti.

Kthehu