• |
ide | kryesore

Bosi i eskortave nxjerr në shitje për 1.7 milionë euro, virgjërinë e një 18-vjeçareje (FOTO)

Arkiva, Stil
sfdf.JPG

Ky është Jan Zakobielski, 26 vjeç, nga Gjermania.

Ai drejton një faqe Cinderella Escorts, ku ka nxjerrë në shitje virgjërinë e një 18-vjeçareje nga Rumania, Aleexandra Khefren, për 1.7 milionë euro.


Ai jeton me prindërit e tij, por thotë se ata nuk e dinë se çfarë bën ai.

Pavarësisht se pranon se ka nxjerrë në shitje virgjërinë e 18-vjeçares dhe tre vajzave të tjera, 26-vjeçari gjerman thotë se nuk po i shfrytëzon ato.

Tawdry trade: The agency will take a 20 per cent cut from the sale. One of the women advertised is Julia, who lists her interests as singing and drawing, said she is selling her virginity because she was unlucky in love and hadn’t found the right man to sleep with 

Sordid sale: The German website is advertising four women who are willing to sell their virginity. One of them is Russian Ariana, 20, who said she needed the money to pay for her further education 

Selling her body: Aleexandra Khefren, 18, from Bucharest, Romania, pictured, will have sex with a stranger for the first time as long as they pay her £850,000 asking price. The teenager said she has already had an offer from a richt businessman of £1.7million 

Virginity auction: Jan Zakobielski, 26, pictured runs the seedy Cinderella Escorts website which is selling teenager Aleexandra Khefren’s virginity from a bedroom in the home he still shares with his mother and father in Dortmund, Germany 

Kthehu