• |
ide | kryesore

Striptistet e Durrësit sfidojnë dëborën (FOTO/VIDEO)

Arkiva, Pikante
43.jpg

Këto vajza nuk kanë dashur t’ja dinë nga i ftohti që mbërtheu Durrësin mbrëmë, teksa u zbardh tërësisht nga bora.


Ato të zhveshura janë fotografuar të shtrira në borë, duke bërë striptizëm dhe sperkatë mes saj.


321

4 5 6
Kthehu