• |
ide | kryesore

Shihni si i shkrijnë depozitat në Kashar (Video)

Arkiva, Syri i Lapsit
kashar.jpg

Po shpërndahet me shpejtësi në internet një video që tregon se si shkrihet një depozitë uji në Kashar, në këto ditë ku temperaturat janë nën zero gradë. Dhe po konsiderohet si një zbulim “gjenial”, natyrisht me ironi. Autori ka mbushur një karrocë dore me dru, e ka ngjitur deri tek depozita që qëndron në një skelë në një lartësi të konsiderueshme dhe i ka vënë flakën.Kthehu