• |
ide | kryesore

Këto janë 2 detajet kryesore që nuk duhet të bëni kur jeni e dashuruar (Foto)

Arkiva, Stil
IMG_1176.JPG

Të qënit e dashuruar është një ndjesi tejet e veçantë.Por asnjëherë mos guxoni tu lejoni “fluturave në bark” që t’ua marin mendjen dhe ta humbisni veten tuaj. Ja 2 gjëra që nuk guxoni t’i bëni në emër të dashurisë:

1.Nëse ju jeni iniciatorja e takimeve bëni mirë të hiqni dorë nga kjo punë para se partneri të heqë dorë prej jush. Mos i jepeni tërësisht sepse ai mund të ndalojë së luftuari për ju.


2.Asnjëherë mos ndryshoni për të. Është normale se çdokush që është në lidhje ndryshon disa vese, por në përgjithësi qëndron  i njejtë. Nëse keni një të dashur për të cilin ndryshoni në atë shkallë që nuk ju pëlqen juve ndërsa të afërmve tuaj nuk u është e qartë përse e bëni këtë, mendoni a ia vlen për dikë i cili haptazi nuk ju do ashtu siç jeni!

Kthehu