• |
ide | kryesore

VIDEO/ Mënyra “e frikshme” e nënës për të shpëtuar nga fëmija e saj 

Arkiva, Syri i Lapsit
S.jpg

“Daily Mail” ka postuar një video që për disa ka qenë “e frikshme”. Ajo është filmuar nga një kamer shtëpie në një dhomë fëmijësh. Një nënë ka thënë se foshnja e saj është shumë e ndjeshme ndaj lëvizjeve dhe zgjohet sapo ndjen që nëna e saj largohet nga dhoma. Nëna thotë se ka gjetur një mënyrë të re për të dalë nga dhoma duke u tërhequr zvarrë në dysheme. Por shumë nga shikuesit thonë se kjo video ngjan me një film horror.