• |
ide | kryesore

Ideja/ Stadiumit Kombëtar të Kosovës t’i vihet emri Fadil Vokrri

Arkiva, Sport
page-47-650x358.jpg

Në Kosovë është hedhur kohët e fundit ideja që Stadiumi Nacional të ketë emrin e kryetarit të Federatës së Futbollit Fadil Vokrri. Disa nga klubet e kanë mbështetur këtë ide. Fadil Vokrri ka një rol të rëndësishëm në pranimin e Kosovës në FIFA dhe UEFA. Ai është një nga emrat më të njohur të futbollit në kohën e ish-Jugosllavisë.

Kthehu