• |
ide | kryesore

VIDEO/ Shikoni si e kërcejnë në Kinë vallen e Tropojës

Arkiva, Pikante
screenshot-6_1487019176-9048491.jpg

Kjo është ndër ato video që emocionon këdo që e shikon. Është një valle shqiptare e kërcyer në Tajvan, ku siç duket kinezët kanë mësuar më së miri një nga traditat tona më të vyera. Urojmë që këto tradita të tejçohen edhe te brazat e rinj në Shqipëri dhe kudo ku ka shqiptarë.Kthehu