• |
ide | kryesore

Melanie Trump “kopjon” stilin e Zonjës të parë në serialinHouse of Cards

Arkiva, Paparazzi
melanie.jpg

Ndoshta, Melania nuk dëshiron t’i hyjë politikës si Claire. Mbetet për tu parë se cili do të jetë roli i saj në Shtëpinë e Bardhë

Melania Trump wshtw kritikuar pwr stilin e saj tw veshjes tw ngjashwm me atw tw Claire Underwwon e cila luan nw rolin e Zonjws tw Parw nw filmin House of Cards.


Ajo që i dallon këto dy Zonja të Para, është se Claire nga seriali House of Cards, është dora e djathtë e Presidentit, e cila edhe i kurdis planet për bashkëshortin e saj, përderisa Melania deri me tani nuk është shfaqur në ndonjë vendim marrje.

Megjithatë, ende është heret për të folur për Melanian dhe ndikimin e saj. Ndoshta, Melania nuk dëshiron të marrë rolin e Claire, e cila në serial arrin të ndërmjetësojë marrëveshjen me Rusinë.

Ndoshta, Melania nuk dëshiron t’i hyjë politikës si Claire por mbetet për tu parë se cili do të jetë roli i saj në Shtëpinë e Bardhë.

lll

lllll

mmm

 

Kthehu