• |
ide | kryesore

Sekretet për të qenë gjithmonë një çift i lumtur!

Arkiva, Stil
download (2).jpg

Çdo çift do dëshironte të ishte i lumtur.

Si mund ta realizoni këtë gjë?! Nuk është e pamundur, mos u frikësoni.Ekspertët ju këshillojnë të zbatoni këto rregulla, nëse dëshironi  të keni një lidhje pa probleme. Sipas intv.al ja ku janë 4 sekretet interesante si të jeni një çift i lumtur:


 

1. Mos shkoni në shtrat  të nevrikosur

Ju mund të keni kaluar një ditë të lodhshme dhe stresuese, por duhet të harroni çdo gjë kur shkoni të flini me partnerin tuaj.  Negativiteti juaj do dëmtonte edhe atë.

 

2. Mos mbani sekrete

Të mbash sekrete në një lidhje është një ndër gabimet më të mëdha që bëjnë çiftet. Duke menduar se mund t’i zgjidhni problemet pa i treguar partnerit, kjo do ju hapë më shumë probleme. Do e reflektoni se diçka nuk shkon dhe do e prishni më shumë lidhjen tuaj.

 

3. Mos u përpiqni të ndryshoni  partnerin

Ky është një tjetër problem i çifteve, pasi mundohen të ndryshojnë njëri-tjetrin. Partneri thjesht përpiqet të përshtatet, por nuk ndryshon sidomos me imponim. Sipas intv.al njerëzit që e bëjnë këtë gjë, gjithmonë zhgënjehen.

 

4. Jepini suport njëri-tjetrit

Të dy duhet të kontriboni  për shtëpinë që jetoni së bashku. Mos prisni që partneri të bëjë diçka që ju përtoni ta bëni, por mirëkuptohuni t’i zgjidhni gjërat në mënyrën më të mirë.

 

5. Bëhuni romantikë

Pasi kaloni kohë së bashku, ju harroni t’i shprehni dashurinë njëri-tjetrit. Kushtojini rëndësinë e caktuar ndjenjave, pasi do ju mbajnë më të bashkuar. Nuk është turp të shprehësh ndjenjat e tua të sinqerta njeriut që do, pasi do e forconi edhe më shumë lidhjen tuaj. Nuk do lini vend për dyshime dhe keqkuptime. 

 

Kthehu