• |
ide | kryesore

Policët që blinduan Kryeministrinë, “blindojnë” edhe byrektoren

Arkiva, Pikante
img_2628.png

Mëngjesin e sotëm pamë Kryeministrinë të blindohej me mbi 2000 policë.


Deri më tani protesta ka qenë mjaft paqësore dhe kjo u ka dhënë mundësi rreth 30 policëve të largohen nga protesta dhe të shkojnë për të ngrënë byrek.


Siç duket ata që duhet të mbronin godinat qeveritare nga protestuesit e dhunshëm, janë nisur pa ngrënë në punë. (video këtu)

Kthehu