• |
ide | kryesore

FOTO/ Ai momenti kur zgjohesh dhe nuk di me kë ke bërë seks natën e kaluar

Arkiva, Stil
11-52.jpg

Snapchat është një shpikje interesante, ku mund të hedhësh foto, të cilat fshihen më vonë për të mos i parë kurrë, por disa nga këto foto ia vlen të publikohen. Janë persona që pyesin pas një nate seksi: “Kush është ky?”


Kthehu