• |
ide | kryesore

10 Pikat që tregojnë se keni gjetur shpirtin binjak

Arkiva, Stil
love-1-650_020615074034.jpg

Jeni në lidhje por nuk jeni e sigurt nëqoftëse është i duhuri , atëhere këto janë 10 pikat ku ju kuptoni se ju keni gjetur  shpirtin tuaj binjak:

1- Ju e kuptoni njëri-tjetrin, edhe vetëm duke u parë sy më sy.


2- Ju nuk mund ta imagjinoni si do ishit pa të dhe ju nuk doni as ta imagjinoni këtë gjë në të vërtetë.

3- Ai ju sfidon juve çdo ditë

4- Ai e di mirë se çfarë duhet të bëjë për tu qetësuar në momentet kur ju jeni e nevrikosur, dhe ai kërkon t’iu heqë stresin dhe t’iu bëjë të gëzuar .

5- Edhe pse mund të keni vite bashkë, ju keni po të njëjtën kimi si në fillimet tuaja.

6- Ju ndiheni rehat në prezencën e tij.

7- Ju mund të mos bini dakord ndonjëherë por rëndësi ka që përfundoni në të njëjtin konkluzion.

8- Ju ndiheni sikur keni një jetë të tërë që njiheni.

9- Ju e lendoni kur ai ju lëndon dhe buzëqeshni kur ai buzëqesh.

10- Ai është pjesë e çdo historie që ju tregoni.

– See more at: http://www.intv.al/magazina/item/23769-neqoftese-partneri-juaj-do-te-permbushe-keto-10-pikat-urime-ju-keni-gjetur-shpirtin-tuaj-binjak#sthash.c2DbHXPO.dpuf

Kthehu